Kā izvērtās 10 bērnu likteņi, kuri tika dēvēti par skaistākajiem pasaulē

Mūsu apskata varoņi šodien iepazina slavas garšu ļoti maigā vecumā. Glancētie žurnāli viņus pastāvīgi aicināja uz fotosesijām, viņi piedalījās modes skatēs un sniedza intervijas dažādām televīzijas programmām. 

Šodien mazās skaistules ir izaugušas, un viņu izskats ir dabiski mainījies. Kā mūsdienās dzīvo skaistākās meitenes un vai viņas nožēlo savu modeles pagātni?

Brūka Šīldsa

Neskatoties uz slavu un popularitāti, kas Brūku Šīldsu pavadīja jau no agras bērnības, viņa pati savu bērnību neuzskata par laimīgu. Kā stāsta aktrise, viņa dzīvojusi pastāvīgā kameru skatienā un jutusies kā lelle universālveikala skatlogā, uz kuru skatījās visi garāmgājēji.

Vienaudži viņu atklāti apskauda, ​​un pati jaunā aktrise, kura pirmo reizi parādījās filmā 11 mēnešu vecumā, tikai sapņoja dzīvot kā visi bērni, neslēpties no žurnālistiem un vienkārši spēlēties ar lellēm. Tā vietā viņa pavadīja savu laiku nogurdinošos mēģinājumos, baleta, mūzikas, aktiermākslas un jāšanas nodarbībās.

Ambiciozā māte piespieda Brūku piedalīties vaļsirdīgās fotosesijās, kad meitenei bija tikai 10; 12 gadu vecumā viņa filmā atveidoja vecākās profesijas pārstāvi; 15 gadu vecumā viņa filmējās filmā “Zilā lagūna”; 16 , viņa kļuva par vislabāk apmaksāto modeli Amerikas Savienotajās Valstīs; viņa atbrīvojās no mātes obsesīvās aizbildnības pēc uzņemšanas universitātē un 32 gadu vecumā apprecējās, uz visiem laikiem nosakot viņas galveno lomu dzīvē: viņa Brūka Šīldsa nolēma kļūt par sievu un māti.

Tiesa, šo sapni viņa īstenoja tikai otrajā laulībā. Dažreiz viņa filmējas filmās un seriālos, bet vislabāk jūtas kopā ar ģimeni.

Kristīna Pimenova

Futbolista  Ruslana Pimenova un viņa sievas Glikerijas meita, pateicoties mātei, modeles vecumā nokļuva četru gadu vecumā, un deviņu gadu vecumā viņa, saskaņā ar dažām publikācijām, tika atzīta par skaistāko meiteni pasaulē. Gadu vēlāk viņa un viņas ģimene pārcēlās uz ASV un sāka sadarboties ar modeļu aģentūru LA Models. Tagad Kristīnai ir gandrīz 16, viņa joprojām piedalās šovos un fotosesijās un, šķiet, plāno savu likteni saistīt ar modeļu biznesu. Tiesa, pēdējos gados modele uzkrājusi pieredzi, strādājot kino, tāpēc nākotnē tas var ietekmēt viņas profesijas izvēli.

Ēdena Vood

Līdz gandrīz divu gadu vecumam šī mazā meitenīte auga kā parasts bērns, bet tad viņas mamma Mikija pievērsa uzmanību meitas neparastajam skaistumam, kas raisīja maigumu ikvienā bez izņēmuma. Un drīz mazā Ēdena jau apmeklēja savu pirmo kastingu, pēc tam uzkāpa uz pjedestāla un sāka piedalīties gandrīz visos Amerikas Savienotajās Valstīs esošajos skaistumkonkursos. Pirms sešu gadu vecuma viņa no tiem ieguva vairāk nekā 300. Tas mazajai Ēdenei (pareizāk sakot, viņas mātei) atnesa ļoti ienesīgus līgumus. Bet pati meitene uzauga, nezinot, kas ir bērnība.

Skolas dzejoļu vietā viņa apguva apsveikuma runas, rūpīgi brūvēta kompota vietā kā dzērienu saņēma enerģijas dzērienus un kafiju. Viņa bija bezgalīgi nogurusi, neguva pietiekami daudz un bieži bija izsalkusi. Viņai sāp vēders un zobi, bet viņa strādāja gandrīz visu diennakti. Autoritāra māte piespieda meitu ievērot diētas, lai atbrīvotos no mazuļa resnuma. Ja mazulis bija kaprīzs, tad tika izmantota josta.

Mikijs apmetās uz dzīvi tikai pēc tam, kad aizbildnības iestādes brīdināja: ja viņa nepārtrauks iebiedēt savu meitu, viņa zaudēs vecāku tiesības. Šodien Eden Wood jau ir 16 gadus veca, viņa joprojām piedalās fotosesijās, bet tajā pašā laikā viņa izskatās daudz vecāka par saviem gadiem, un viņas acis ir pilnas ar neizskaidrojamām skumjām.

Zoja Kukuškina

Šīs burvīgās mazās modeles liktenis nebija viegls. Viņa dzimusi 2011. gadā Sibīrijā, un viņas māte nomira dzemdību laikā. Vecmāmiņa, kas paņēma Zoju, nespēja viņu audzināt, un drīz meitene nonāca bērnu namā. Viņai bija slikta veselība un vairākas nopietnas diagnozes, kas padarīja mazuļa adopciju gandrīz neiespējamu. Taču bija divas ģimenes, kas vēlējās meitenei dot īstas mājas.

Kādu iemeslu dēļ pirmie adoptētāji pēc kāda laika Zoju atdeva aizbildnības iestādēm, un pēc tam Tatjana un Deniss Kukuškins viņu aizveda no mazās Zainskas pilsētas Tatarstānā. Spontānā mazā meitene vienmēr piesaistīja apkārtējo uzmanību un kādu dienu viņu pamanīja leģendārais skauts Aleksejs Vasiļjevs, tas pats, pateicoties kuram pasaule atpazina Irinu Šaiku un Olgu Kuriļenko.

Šodien Zoja Kukuškina ir veiksmīga modele un jaunākā labdarības vēstniece un fonda Change One Life vēstniece. Ar mammas palīdzību viņa piedalās pasākumos, pēc kuriem nauda tiek pārskaitīta labdarības fondam vecākus zaudējušo bērnu video profilu veidošanai.

Aira Brauna

Šī mazā meitene kļuva slavena divu gadu vecumā, kad viņas fotogrāfijas izplatījās pa internetu un izraisīja daudz strīdu. Airi, kura pēc izskata atgādināja īstu lelli, bija ļoti pieprasīta kā jauna modele, un viņas māte cītīgi veidoja savu Bārbijas tēlu. Mazuļa mati jau bija nokrāsoti, un fotosesijām tika izveidots komplekss grims.

Lasi vēl: “Neprātīga nauda nepārtrauktā straumē”: Vasilisa Volodina pastāstīja, kam 2023. gada novembra pēdējā dekādē paveiksies – viņi to ir pelnījuši

Šodien viņai jau ir 12 gadu, viņas izskats ir piedzīvojis būtiskas izmaiņas, taču tas Airi netraucē veidot modeles karjeru.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment